Samlade tips och råd

Här hittar du guider med tips och råd från Natusan® som du kan ladda ned och spara. Vi hoppas att du kommer att ha nytta av informationen! Klicka på den guide du vill spara för att ladda ned.

Hjälp nyfödd hud att utvecklas bättre
med Natusan®first touch

Visste du att bebisens hud vid födseln är 30% tunnare än huden hos en vuxen? I denna broschyr kan du lära dig om hur bebishuden utvecklas och om hur du kan ta hand om den på bästa sätt. Du kan också läsa mer om vår serie Natusan® first touch som är den första produktserien i sverige som är speciellt utvecklad och anpassad för nyfödda bebisars känsliga hud.

Gör torrt till mjukt direkt
med Natusan® intensive care

Har ditt barn torr hud? I denna broschyr finns tips om hur du tar hand om torr hud och information om några av våra produkter som är speciellt utvecklade för att återfukta torr hud.

Goda råd för badstunden
med Natusan®

Visste du att genom att hålla din bebis hud ren, hel och len kan torr hud och irritation förebyggas? I denna broschyr finns goda råd för badstunden och intressant läsning om varför enbart vatten inte är det bästa när du badar ditt barn.

Ta hand om huden under blöjan
med Natusan®

Visste du att 40 % av alla barn får blöjeksem under första året? I denna broschyr får du tips och råd om hur du sköter om den känsliga huden under blöjan. Du hittar även information om några av våra produkter som är speciellt utvecklade för nyfödd hud, som du kan ha använding för under och efter blöjbytet.

Hjälp din bebis sova bättre
med Natusan® bedtime

Känns det som att du aldrig få sova en hel natt? I denna broschyr hittar du information om barns sömn, våra produkter och några tips som vi tror kan skapa förutsättningar för lugnare nätter. Enkla åtgärder och regelbundenhet är några av ingridienserna.

Babymassage
med Natusan®

Visste du att babymassage stimulerar barnets hud, beröringssinne, blodomlopp och motorik? I denna broschyr finns våra samlade massagetips samt intstruktioner för hur du kan ge din bebis en fin och avkopplande massagestund.

Guide för nyblivna föräldrar
- fem tips som gör den första tiden lättare

Väntar du barn eller har du precis fått barn? I denna broschyr finns tips som kan vara till hjälp under er allra första tid hemma efter förlossningen.

Shoppingguide
- förbered dig inför den första tiden

Väntar du barn? Funderar du över vad du behöver den första tiden? I denna broschyr hittar du inköpstips inför den spännande tid du har framför dig.

Produktguide Natusan®

Här finns en översikt över hela vårt sortiment. du kan läsa om såväl använding som innehåll och märkningar.
   

Saknar du Adobe Reader? Klicka här för att ladda ned programmet.