Skip to main content
Search

NATUSAN® 3-stegsrutin omfattar bland annat bad och massage, två saker som är bra för din bebis utveckling. Med regelbundna rutiner i kombination med lugna stunder tillsammans förstår bebisen när det är dags att sova.

Steg 1 –Mysigt bad

Steg 2 – En avslappnande massage

Steg 3 – En lugn stund

Den unika 3-stegsrutinen från Natusan® by Johnson’s® är den första och enda kvällsrutinen som gör att bebisar och småbarn sover bättre efter bara en vecka.

Natusan® by Johnson’s® 3-stegsrutin omfattar bad, massage och en lugn stund tillsammans och förbereder din bebis för en god natts sömn.

Testa 1 vecka och se vilken skillnad den kan göra för dig och din bebis.

Steg 1 –Mysigt bad –  Natusan® by Johnson’s® Bedtime bath

Ett bad är en perfekt start på kvällsrutinen. Använd en rengöring med en mild doft som barnet känner igen, till exempel  Natusan® by Johnson’s® Bedtime Bath, så hen kommer till ro innan det är dags att sova.

Steg 2 – Babymassage  – Natusan® by Johnson’s® Bedtime Oil

En avslappnande massage är ett mysigt sätt att få bebis att känna sig trygg, älskad och redo för sängen. Använd en barnolja med avslappnande doft, till exempel Natusan® by Johnson’s® Bedtime Oil

Forskning har visat att regelbunden beröring och massage precis innan det är dags att sova förbättrar sömnens kvalitet och kvantitet.

Massage kan också göra att du lär känna och kan reagera på din bebis kroppspråk. Dessutom är det ett bra sätt att få din bebis att känna sig lugn och trygg. Forskning har faktiskt visat att det finns många andra hälsofördelar med babymassage förutom en bättre sömn, till exempel att relationen mellan bebis och förälder stärks.

Steg 3 – En lugn stund

Efter badet och massagen är det dags att göra din bebis redo för sängen med en lugn stund tillsammans.

Kroppskontakten mellan er hjälper din bebis att slappna av och komma till ro – en bra anledning att ta sig tid för en mysstund efter badet.

Se till att det är lugnt och stilla omkring er.

Undvik lek under den här tiden, så att din bebis är sömnig men fortfarande vaiken när det är dags att sova. Det har kan hjälpa bebisen att komma till ro och somna på egen hand om hen skulle vakna under natten.

Back to Top