Skip to main content
Search

Våra Certifikat

Dokumenterat mild

Dokumenterat mild
Vår symbol Dokumenterat mild garanterar att NATUSAN® babyprodukter är milda och skonsamma. Samtliga ingredienser är noggrant utvalda. Alla produkter är kliniskt testade och har genomgått hudirritations- och allergitester.

NO MORE TEARS®

NO MORE TEARS®
Vår symbol NO MORE TEARS® betyder att produkten är lika mild mot ögonen som rent vatten. Detta är extra viktigt för bebisar som inte har fullt utvecklade blinkreflexer och tårkanaler. Produkten har genomgått omfattande testning där påverkan på ögonen jämförts med vanligt vatten.

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark har som mål att förbättra det dagliga livet för personer som lider av astma, allergi, hösnuva eller eksem. Produkter med deras logotyp är tänkt att hjälpa personer som lider av allergi. Genom att undvika vissa ingredienser minimeras risken för att dessa personer får en allergisk reaktion.

Svanen

Svanen
Svanen är den mest använda miljömärkningen i Norden. Svanenmärkningen innebär att ingredienser, förpackning och tillverkning har utvärderats och granskats innan produkten blivit certifierad.

Back to Top